Over ons

Jeans and Lipsticks is de lifestyle blog van Nynke, Marian en Bianca uit Groningen. Wij zijn drie meiden die erg verschillend zijn, maar juist daarom zijn we een goede combinatie. Op Jeans and Lipsticks vind je blogposts over fashion, beauty en lifestyle. Jeans and Lipsticks is dé nieuwe blog voor meiden en vrouwen die houden van meidendingen. Laat een comment achter om onze dag te maken!

 

Wie zijn wij?

 

Nynke:

Hoi! Ik ben Nynke en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Eelde samen met mijn vriend en ouders. Ook mijn kat Noortje woont gezellig bij ons thuis. Mijn hobby’s zijn muziek, mode en mijn vrienden. Ik speel zelf al een jaar of acht saxofoon en luister vrijwel altijd als het kan muziek. Ik heb weinig met make-up, alleen nagellak vind ik geweldig. Van mij zul je dan ook vrij weinig beauty artikelen zien. Ik studeer aan de Pabo en ik zit in mijn derde jaar.

Bianca:


Hoi! Ik ben Bianca, ik ben een 22-jarige student muziekwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik woon samen met mijn vriend net buiten het centrum van Groningen in een studio. Ik ben gek op make-up, nagellak, de jaren 50 en op (analoge) fotografie. Van mij zul je dus vooral blogposts vinden over deze onderwerpen.

Marian:


Ik ben Marian, 2 maand jonger dan Bianca en ook te vinden in de omgeving van Eelde.
Mijn posts zullen voornamelijk over nagellak gaan maar ik ga mijn best doen om het daar niet alleen bij te laten. In mijn vrije tijd lees ik graag, luister ik zo veel mogelijk (merkwaardige?) muziek, aai ik graag Edje de kat en kijk ik Japanse/Koreaanse drama series. Daarnaast zit ik mede door/voor mijn studie per dag aardig wat tijd achter een computer.

 

6 Responses to Over ons

 1. Marten says:

  Ik zou zeggen waar zijn de foto’s van jullie :P

  • Bianca says:

   We wachten daarvoor nog even tot Nynke weer terug is, dan kunnen we een ‘fotoshoot’ doen, zodat we ongeveer dezelfde foto’s van ons allemaal hebben! :)

 2. Hilde-Lotte says:

  woah! Holy Moly, een echt lifestyleblog! Kunnen jullie mij leren hoe je je haar zo opsteekt op zijn jaren 50′s? Dat wil ik namelijk echt al jaren kunnen, en ik bak er helemaal niets van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>