Update

Hallo lievelingsvolgers van alle volgers die we hebben!

Het is je misschien wel opgevallen dat het de laatste tijd niet echt druk is op jeansandlipsticks, maar omdat er toch nog steeds gevraagd wordt wanneer we weer iets posten, wou ik jullie even op de hoogte houden.

DSC_1479(1)

Zoals sommigen misschien wel weten, begonnen we deze blog met drie vriendinnen. Na ongeveer een jaar hebben we besloten dat Bianca en ik met z’n tweeën verder zouden gaan. We hadden een mooie planning gemaakt en wilden iedere week een aantal keer iets online gooien. Als de één geen inspiratie had, dan kon de ander dit mooi overnemen. Na een tijdje waren de nieuw gekochte spullen, de leuke nagellakjes om te swatchen en de wishlisten wel een beetje op, en kwamen er vooral photo diaries online. Het werd elke keer weer moeilijker om iets te bedenken, en soms is het ook erg moeilijk om tijd te vinden om een stukje te schrijven (dit kan namelijk erg lang duren). Toen Bianca rond juni te horen kreeg dat ze aangenomen was bij Usva (ik kan helaas nog steeds niet precies vertellen wat ze daar doet, maar het is iets met leuke dingen regelen voor studenten, zoals een tapasavond in de keiweek in Groningen) en ik ondertussen bij mijn LIO stage (eindstage) aanbeland ben, hebben we de blog op een laag (niet brandend?) pitje gezet. (Wat zet ik eigenlijk veel tussen haakjes in deze tekst..)

Ik vind het erg jammer, en soms denk ik; ‘oh, dat is leuk voor een blogpost!’ Maar we hebben er nu geen tijd meer voor. Hierdoor gaat de blog waarschijnlijk offline, omdat het wel geld kost om een website te hebben, wat je dus weggooit als je er geen gebruik van maakt. Afgelopen maanden zijn we, of ik in ieder geval, een beetje in een ontkenningsfase geweest, omdat we natuurlijk niet willen dat het zo loopt. We willen wel iedereen bedanken voor de interesse in onze blog, de leuke comments en de lieve reacties in het ‘echte leven’ :P .

Bedankt voor het lezen en tot ooit!

About Nynke

Hoi! Ik ben Nynke en ik ben 22 jaar oud. Ik woon sinds kort in Groningen samen met mijn vriend, in hetzelfde gebouw als Bianca! Mijn hobby’s zijn muziek, mode en mijn vrienden. Ik speel zelf al een jaar of acht saxofoon en luister vrijwel altijd als het kan muziek. Ik studeer aan de Pabo en ik zit in mijn vierde jaar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Update

  1. els bouius says:

    Bedankt voor je goede uitleg, vind het jammer dat jullie ermee stoppen maar snap het volledig
    !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>