NOTD: Second-hand silk + Carnival lights

P1030820

Vandaag draag ik een lakje die ik niet zo vaak op heb, ik moet er echt voor in de stemming zijn om dit lakje te dragen. Het is second-hand silk, een lichtroze, beetje kauwgombalkleur. Op mijn ringvingers draag ik Carnival lights, ook van China Glaze. Zelf vind ik dit een erg leuke combinatie, ik krijg er echt een lente/zomergevoel door.

P1030821

About Nynke

Hoi! Ik ben Nynke en ik ben 22 jaar oud. Ik woon sinds kort in Groningen samen met mijn vriend, in hetzelfde gebouw als Bianca! Mijn hobby’s zijn muziek, mode en mijn vrienden. Ik speel zelf al een jaar of acht saxofoon en luister vrijwel altijd als het kan muziek. Ik studeer aan de Pabo en ik zit in mijn vierde jaar.
This entry was posted in Nail of the day, Nailpolish and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>