Nieuw shirtje!

P1030823

Omdat ik afgelopen maand een gesprek voor school goed heb gedaan, mocht ik mezelf trakteren op iets wat ik al een tijdje graag wou. Ik besloot voor het shirtje van Maison Scotch te gaan die je een tijd geleden al in een wishlist kon zien. Ondertussen is hij al een maand van mij, maar ik wou hem toch nog graag laten zien.

P1030827

Hier zie je hem iets beter dan op de vorige foto. Helaas kon ik niet echt goede foto’s maken van de elleboogstukken, wat het shirtje juist zo leuk maakt. Maar die bedenk je er dan maar zelf bij ;) .

About Nynke

Hoi! Ik ben Nynke en ik ben 22 jaar oud. Ik woon sinds kort in Groningen samen met mijn vriend, in hetzelfde gebouw als Bianca! Mijn hobby’s zijn muziek, mode en mijn vrienden. Ik speel zelf al een jaar of acht saxofoon en luister vrijwel altijd als het kan muziek. Ik studeer aan de Pabo en ik zit in mijn vierde jaar.
This entry was posted in Fashion, New In and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Nieuw shirtje!

  1. els bouius says:

    Het is een prachtig shirt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>