Shoplog nieuwe Hema producten!

P1070182(1)

 

De Hema heeft sinds kort allemaal nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment, waaronder deze prachtige nagellakjes. Vandaag laat ik jullie zien wat ik zelf gekocht heb en hoe het bevalt!

Ik ben niet erg weg van de make-up en nagellak van de Hema, ook de verzorgingsproducten van de Hema heb ik eigenlijk nooit gebruikt, maar toen ze het vernieuwden werd ik toch wel erg nieuwsgierig! Ik besloot om bovenstaande 3 nagellakjes mee te nemen, net als het nieuwe potje nagellakremover en de bruchcleaner. Ik zal beginnen met de nagellakjes!

P1070187(1)P1070191(1)

Ik kocht deze twee prachtige ‘Chameleon’ lakjes. De nagellakfans onder ons kennen deze finish waarschijnlijk beter onder de naam duochrome. Links is nummer 63 en rechts is nummer 64. Nummer 63 is een gouden lak die in het goede licht groenig wordt, ik denk dat deze veel weg heeft van de zo populaire ‘Peridot’ van Chanel. Ik heb deze zelf niet dus kan het niet uitproberen helaas. nummer 64 is een paarse lak die bruin/goud wordt in ander licht. Deze nagellakjes lakken niet erg fijn, ze dekten pas met 3 lagen en de waren heel streperig. Het meest irritant vond ik dat ik de eerdere laagjes soms meenam met een nieuwe laag. Deze waren echt niet leuk om te lakken, nummer 64 was wel iets minder erg dan nummer 63. Ook een nadeel aan deze lakjes is dat ze al de dag na het aanbrengen begonnen te chippen en toen ze eenmaal begonnen ging het ook heel snel. De duochrome in de lakjes is mooi, maar niet heel erg aanwezig. Ik zou persoonlijk dan toch liever iets meer uitgeven aan een duochromelak, maar voor mensen met een kleine portemonee is dit wel een hele leuke optie!

P1070194(1)

Dan kocht ik ook nog deze Holo nagellak, dit is nummer 54. Ik heb zelf DS Extravangance van OPI wat een hele mooie holo is, maar daar is deze nagellak zeker niet mee te vergelijken. Het holo-effect is zeker wel mooi, vooral in het licht. Maar deze nagellak was zo mogelijk nog vervelender om aan te brengen dan de duochromelakjes en ging er ook net zo snel weer af. Toch vind ik dit een prachtige nagellak die ik zeker wel vaker zal gaan dragen, vooral in de zon zijn de holo-lakjes zo ontzettend mooi! Deze 3 nagellakjes van de Hema kosten € 3,75 euro per stuk.

P1070199(1)P1070200(1)P1070202(1)

 

Ik kocht ook de nagellakremover. Ik was al lang benieuwd naar deze manier van het verwijderen van je nagellak, maar vond dit potjes altijd zo duur. Deze van de Hema kost € 4,50, nog steeds best duur voor nagellakremover, maar het schijnt dat je deze ook gewoon bij kan vullen en dan is het natuurlijk niet erg duur. In het potje zit een soort van spons met een gat erin waar je je vinger in kan stoppen. Het is de bedoeling dat je je vinger dan 10-15 seconden rond draait en dan is je nagellak er af. Dit werkt erg handig en wattenschijfjes zijn niet meer nodig. Ik zou alleen aanraden om dit niet te gebruiken met hele verkleurende nagellak als rood of oranje, dan zitten je hele vingers eronder!

P1070198(1)

Mijn laatste aankoop was deze brush cleaner. Deze is heel gemakkelijk, want je hebt er geen water bij nodig. Je doet gewoon een beetje van dit spul op een beetje keukenpapier of een droge doek en wrijft daar je kwasten overheen. Hiermee is het erg makkelijk om je kwasten wat vaker schoon te maken. Er zit veel alcohol in deze cleaner en dat ruik je ook, dit dood de bacteriën en daardoor zijn je kwasten weer schoon. Ik zou deze wel gebruiken in combinatie met af en toe een wasbeurt, want heb toch het idee dat dit meer voor tussendoor is en dat het hiermee minder goed schoon wordt dan met een goede wasbeurt.

Dat waren mijn geshopte spulletjes! Van de nagellak zal je snel nog een NOTD langs zien komen. Zijn jullie ook zo benieuwd naar deze nieuwe producten van de Hema?

 

 

 

About Bianca

Hoi! Ik ben Bianca, ik ben een 22-jarige student muziekwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik woon samen met mijn vriend net buiten het centrum van Groningen in een studio. Ik ben gek op make-up, nagellak, de jaren 50 en op (analoge) fotografie. Van mij zul je dus vooral blogposts vinden over deze onderwerpen.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>