NOTD: Minnie Mouse Nails

Hoi allemaal!

Vandaag weer een nieuwe Nail Of The Day voor jullie! Ik heb hem Minnie Mouse Nails genoemd omdat ze me daar echt aan deden denken, zij had altijd van die leuke stippenjurkjes met bijpassen stippenstrik. Dit was heel makkelijk te maken. Ik heb namelijk hele handige tandenstokers met een platte ronde bovenkant. Deze heb ik in mijn nagellak gedipt en vervolgens gestempeld op mijn nagels. Easy peasy! De lakken die ik gebruikt heb zijn Rose Insolent van Chanel en Pink Friday van OPI.

Groetjes en geniet van het mooie weer!

About Bianca

Hoi! Ik ben Bianca, ik ben een 22-jarige student muziekwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik woon samen met mijn vriend net buiten het centrum van Groningen in een studio. Ik ben gek op make-up, nagellak, de jaren 50 en op (analoge) fotografie. Van mij zul je dus vooral blogposts vinden over deze onderwerpen.
This entry was posted in Nail of the day, nail-art, Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>