Personal: Verhuizing

Afgelopen week was het zover… De grote verhuizing kon beginnen. Van vrijdag tot en met dinsdag zijn we druk bezig geweest met inpakken, schoonmaken en weer uitpakken en inrichten. Ik heb van het inpakken elke dag (vrijdag tot en met maandag) foto’s gemaakt van hoever we waren.

Ten eerste de plek waar ons bed staat/stond. Dit is tot en met maandag vrijwel hetzelfde gebleven, omdat we dinsdag pas echt in de uitgeverij gingen wonen en dus slapen. Onze kamer was echt één groot zwijnenstal geworden, omdat we al onze spullen die we het afgelopen jaar verzameld hebben op onze kamer hebben gedumpt :P Er stonden dus overal dozen en bulten met spullen, wat nu eindelijk een echt plekje kan krijgen :) .

Jaa, hier zie je echt al verandering :P . Dit deel was het meeste werk, omdat hier onze bureaus staan en gewoon heel veel spullen zijn verzameld.

Vanaf de deur, als je onze kamer binnenloopt. Hier stond Niels’ bureau en mijn kledingkast. Aan de rechterkant van waar ik de foto’s neem stond mijn eigen bureau die ik eigenlijk nooit meer gebruikte, alleen om troep op te verzamelen ^^.

En de laatste, het ‘gangetje’ waar je door moest om naar het bed te komen.

Het was maar goed dat we op vrijdag al begonnen zijn met inpakken, want wat was dat een werk zeg! Het lijkt net alsof er op sommige foto’s weinig verschil is met de vorige foto, terwijl je dan wel de hele dag aan het werk bent geweest. Ondertussen staat alles in onze nieuwe kamer, maar veel ervan zit nog wel in dozen.

About Nynke

Hoi! Ik ben Nynke en ik ben 22 jaar oud. Ik woon sinds kort in Groningen samen met mijn vriend, in hetzelfde gebouw als Bianca! Mijn hobby’s zijn muziek, mode en mijn vrienden. Ik speel zelf al een jaar of acht saxofoon en luister vrijwel altijd als het kan muziek. Ik studeer aan de Pabo en ik zit in mijn vierde jaar.
This entry was posted in Personal and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Personal: Verhuizing

 1. Lotje says:

  Wat een leuk idee! Ik ken dat gevoel wel, je werkt je rot, maar ziet er nauwelijks iets van terug.. En onvoorstelbaar hoeveel spullen je in een kleine ruimte kunt verzamelen he?

 2. Maartje says:

  Ik ben vandaag ook begonnen met inpakken! Ik wist niet dat ik zoveel spullen kon bewaren op een kamer van 14m2 :p En dat moet allemaal opgeslagen worden bij m’n ouders thuis…zullen ze blij mee zijn (A)

  • Nynke says:

   Haha ja het is een talent om zoveel spul te verzamelen :p De helft wisten we niet eens meer van dat we het hadden xD

 3. els bouius says:

  Leuk gedocumenteerd Nynke. Jullie hebben het heel goed en keurig netjes achtergelaten. Het is wel heel anders nu in huis, compleet ander geluid en stil! Dat is even wennen, maar het komt goed :)

 4. Ida Bouius says:

  geweldig zo gefotografeerd.
  Was altijd al een hobby van jou natuurlijk.
  Veel geluk gewenst met zn tweeën en we komen nog een keertje langs. Wil dat mooie uitzicht ook wel es zien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>