NOTD: Excuses Moi?!

Tot mijn grote verbazing kwam ik erachter dat ik nog nooit een Nail Of The Day heb laten zitten van dit schatje. Excuses moi is een lakjes van OPI met prachtige glitters in allemaal verschillende kleuren en hele kleine glittertjes. Het is een van mijn favoriete lakjes en daarom móest ik hem nog even met jullie delen!

 

About Bianca

Hoi! Ik ben Bianca, ik ben een 22-jarige student muziekwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik woon samen met mijn vriend net buiten het centrum van Groningen in een studio. Ik ben gek op make-up, nagellak, de jaren 50 en op (analoge) fotografie. Van mij zul je dus vooral blogposts vinden over deze onderwerpen.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>