Wishlist: Lente?

Na al die meubels kopen mis ik het kleding kopen toch wel een beetje.. Maarja, daar heb ik helaas geen geld voor op het moment :( Dan maar wishlistjes maken ^^ Hopelijk vinden jullie het ook leuk! Bijna alles is van Maison Scotch, omdat ik daar gewoon even helemaal weg van ben.

Shirtje – Welikefashion: 39,95
Longsleeve – Menatwork: 59,99
Blouse – Menatwork: 75,99
Blazer – Fiftysix: 169,95
Blouse - Scotch & soda: 75,95
Shirtje – Bijenkorf: 69,95

About Nynke

Hoi! Ik ben Nynke en ik ben 22 jaar oud. Ik woon sinds kort in Groningen samen met mijn vriend, in hetzelfde gebouw als Bianca! Mijn hobby’s zijn muziek, mode en mijn vrienden. Ik speel zelf al een jaar of acht saxofoon en luister vrijwel altijd als het kan muziek. Ik studeer aan de Pabo en ik zit in mijn vierde jaar.
This entry was posted in Fashion, wishlist and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Wishlist: Lente?

  1. Fashiable says:

    Dat tweede truitje ziet er mooi uit!

  2. Miesje says:

    Leuke kleding, gaat bianca nog een keer artikelen schrijven eigenlijk?
    En willen jullie een keer een tutorial doen? lente tutorial ofzo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>