Photo diary Nynke: Gelukkig nieuwjaar!

Eindelijk weer eens een photo diary van mij, ik heb erg veel foto’s, omdat ik het vorige week niet gedaan heb… Ik heb lekker van mijn vakantie genoten en heel veel gezellige dingen gedaan. Ik moet er niet aan denken om overmorgen weer naar school te moeten :( Maargoed, eerst nog even van twee dagen vakantie genieten!

Ongeveer drie weken geleden hebben we de kerstboom opgezet. Noortje is helemaal gek van dozen en gaat er altijd in liggen. Dus dit was een groot feest voor haar :)

Voorbereidingen voor het opzetten van de kerstboom. We hadden een klein boompje, dus hebben we hem op een tafeltje gezet. Hoe hij er uitzag toen hij af was, kun je zometeen zien.

Op weg naar Muse! Deze katten stonden op de muur van het station, dus daar moest ik wel even een foto van maken.

Het voorprogramma vond ik zelf een beetje saai. Ik weet niet meer wie het was, maar het was van die muziek waar je naar luistert als je om half tien ‘s avonds op de bank zit en lekker niks hoeft te doen.

Muse! Het was ontzettend druk, zoals je kan zien. Gelukkig kon je wel gewoon goed staan zonder geplet te worden. Helaas stonden er mensen achter ons die graag drie keer zoveel ruimte wilden als de rest, maar daar hadden we na een tijdje gelukkig geen last meer van.

Luit en Biebs mochten ineens eerder hun huis in! Niels en ik mochten mee en hebben een kijkje in onze eigen kamer mogen nemen. Hier tekenen Luit en Biebs hun contract.

Uitzicht vanuit onze kamer.

En toen was het ineens kerst. We hebben op 22 december met vrienden Sinterkerst gevierd, waarbij iedereen die meedeed een lootje had getrokken en een cadeautje voor diegene kocht. We deden geen surprises, maar wel een gedicht. Dit beviel me eigenlijk prima, kunnen we volgend jaar wel weer zo doen.

En bij Sinterkerst hoort natuurlijk lekker (veel) eten. Iedereen neemt iets mee en dat gaan we met z’n allen opeten. Het was weer een groot succes dit jaar.

Noortje pikt mijn nieuwe fleece dekentje in..

Met kerst hebben we in het Noorden altijd een kerstpuzzel van dr. Denker. Dit zijn allemaal rebusjes die je op moet lossen om zo een zin te krijgen.

Regenboog op weg naar Niels’ opa en oma. Hij was heel mooi helder en breed.

Omdat Evelien in september een tijdje bij ons gelogeerd heeft, namen haar ouders ons mee uit eten. We gingen wokken in het Stadspark, en het was weer heerlijk.

Twee dagen later gingen we risken bij Evelien. Ik was geel :)

Niels maakt sinds vorig jaar op oud en nieuw schuimpjes voor ‘s avonds. Dit jaar was het weer een groot succes.

We zijn afgelopen woensdag met Luit en Biebs weer even langs wat meubelwinkels gegaan. In de Karwei zagen we deze kast, zwaar in de aanbieding. Hier twijfelen we dus nog over.

En ten slotte hebben we gisteren de bank van Luit en Bianca opgehaald. Biebs moest helaas op het laatste moment ineens werken, dus die kon niet mee :( Maar hij is erg mooi geworden. Ik laat het aan Biebs over om het eindresultaat te laten zien ;)

Tot de volgende keer!

About Nynke

Hoi! Ik ben Nynke en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Eelde samen met mijn vriend en ouders. Ook mijn kat Noortje woont gezellig bij ons thuis. Mijn hobby’s zijn muziek, mode en mijn vrienden. Ik speel zelf al een jaar of acht saxofoon en luister vrijwel altijd als het kan muziek. Ik studeer aan de Pabo en ik zit in mijn derde jaar.
This entry was posted in photo diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Photo diary Nynke: Gelukkig nieuwjaar!

 1. Lotje says:

  Jaa, een photo diary! Dat vind ik één van de leukste soort posts :) Groetjes!

 2. Els Bouius says:

  Leuk, leuk, leuk, leuk…….

 3. Renske says:

  Wanneer komt er nou een nieuwe update? Duurt wel lang zeg…

  • Nynke says:

   Klopt, we kakken weer helemaal in :( Ik zal even een vergadering met Bianca inplannen zodat we weer leuke dingen kunnen bedenken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>