Photo Diary: Druk!

Pfff, ik heb het ontzettend druk gehad de afgelopen weken. Ik heb toetsweek en afrondingsweek gehad (dan moet je alle verslagen inleveren), ik ben naar Wijk bij Duurstede geweest en heb een nieuw baantje bij een fieldmarketingbedrijf, ik ben naar de verjaardag van Evelien geweest en ik heb ondertussen nog vanalles en nogwat gedaan. Helaas heb ik hier geen bewijzen van, want ik ben heel erg vaak vergeten om foto’s te maken :( Naja, dan moeten jullie me maar op mijn woord geloven he ;)

In de toetsweek heb je natuurlijk veel toetsen. En gelukkig heb ik al twee voldoendes binnen ^^ (en één dikke vette onvoldoende >=( ) Hierboven zie je mijn resultaat van de voortgangstoets, een toets die je elke periode moet maken, waardoor je je voortgang in je studie kan zien. Ik heb hem op het nippertje gehaald! Ik weet het niet helemaal zeker, maar volgens een paar klasgenoten hoef je de voortgangstoets niet meer te doen als je hem deze keer gehaald hebt, JEEEJ!!

Luit en Bianca hebben ons meegenomen naar de nieuwe James Bond film. In de hal van de bioscoop stonden twee auto’s, waaronder deze! Mooi he? Hij was maar 55.000,00! Het was erg leuk en ik vind de film een echte aanrader, vooral als je van James Bond films houdt :)

Vorige week was de finale van Oh oh Europa, een programma waar ik aan verslaafd ben geraakt. Ik keek hem wel altijd via uitzending gemist, omdat ik de reclames dan over kon slaan, mwahah. Nu zijn bijna alle programma’s die ik de afgelopen tijd volgde alweer afgelopen. :(

Feestje bij Marian, gezellig!

Afgelopen weekend was mijn zus en haar vriend bij ons. Mijn zus is helemaal gek van breien, en heeft een sjaal gemaakt waar je allemaal aliens kan zien als je hem op een bepaalde manier vasthoudt. Heel leuk, maar die sjaal ging helemaal in elkaar zitten, waardoor je het niet kon zien. Daarom heeft ze de halve middag geprobeert om met stoom de sjaal plat te krijgen, en het is gelukt!

Ten slotte een filmavondje. We hebben ‘The Prestige’ gezien, een film over twee goochelaars. Het is een erg ingewikkelde film, maar op zich wel vermakelijk. Je moet in ieder geval wel goed opletten, want de film speelt in drie verschillende tijden af, zonder dat je heel duidelijk te zien krijgt dat de desbetreffende scene in het verleden of heden is.

En dat waren de foto’s van mijn afgelopen twee weken. Het zijn er niet zoveel, maar ik heb er gewoon helemaal niet aan gedacht om foto’s te maken. Sorry! ;)

About Nynke

Hoi! Ik ben Nynke en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Eelde samen met mijn vriend en ouders. Ook mijn kat Noortje woont gezellig bij ons thuis. Mijn hobby’s zijn muziek, mode en mijn vrienden. Ik speel zelf al een jaar of acht saxofoon en luister vrijwel altijd als het kan muziek. Ik studeer aan de Pabo en ik zit in mijn derde jaar.
This entry was posted in Personal, photo diary and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Photo Diary: Druk!

 1. Lotje says:

  Wow, ik ben een obsessieve brei-nerd.. (had niet eens door dat je een foto had gemaakt, dat is wel erg!)
  Ik vind dit soort blogposts altijd heel leuk :D

  • Nynke says:

   Had Niels gedaan :P Omdat ik zo weinig foto’s had heb ik deze stiekem van hem gepikt :p

 2. Els Bouius says:

  Ik vind deze blogposts óók altijd leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>